fbpx

Ремонт квартири по вул.Сніжна

Замовники робили ремонт в квартирі

Шо знаходиться в м.Івано-Франківськ по вул.Сніжній. Квартира однокімнатна та розрахована для проживання їхніх батьків.

Для зручності використання простору.

Ми зробили перепланування квартири. Забрали стіну з дверним пройомом до кухні та змістили вхід в кімнату. Це розміщення дозволило нам відділити розсувною перегородкою зону для спання та відпочинкову зону. Зліва від входу в кімнату ми вимурували перестінок шириною 70см.

В якому розмістили вимикачі світла для відпочинкової зони та спальні, а також зі сторони спальні це дозволило нам розмістити вмістку шафу купе, в якій власники квартири зможуть розмістити багато своїх речей.

В відпочинковій зоні розміщений диван та телевізор навпроти нього, для зручного перегляду та проведення часу.

Радіатор

Який буде обігрівати дане приміщення ми сховали в нішу в стіні, яку додатково утеплили з середини еструдованим пінопластом. Дане рішення – розмістити радіатор в стіну, нам допомогло зекономити додаткове місце в приміщенні, та збільшити прохід до ліжка.

Лоджії

Колектор до теплої підлоги ми розмістили на лоджії. В кухні, лоджії, коридорі та в санвузлі ми зробили підігрів теплої підлоги. Також котел ми перенесли з кухні на лоджію та підвели до нього газові труби. Колектор теплої підлоги та котел ми заховали в шафу для зручної експлуатації та естетичного вигляду інтер’єру.

Також на лоджії ми розмістили стіл та групу розеток з інтернет розеткою включно для зручного використання даного місця в роботі за комп’ютером.

На кухні

Ми зробили кухонний гарнітур в витриманих кольорах даного стилю з вбудованою посудомийною машиною, духовою шафою та газовою плитою.